Publicerad den Lämna en kommentar

Informationsblad1

Tack för att du har valt Nautical ID för att skydda din båt och göra det enklare att hålla kontakten med dig. Med vår unika dekal med QR-kod kan du enkelt samla och dela information om din båt, som båtnamn, registreringsnummer, kontaktuppgifter för ägaren och annan relevant information.

Att sätta på dekalen är enkelt, bara följ instruktionerna på baksidan av förpackningen. När det är gjort, kan all information som du har lagt in på din personliga sida på vår hemsida lätt hittas genom att scanna QR-koden på din båt. Detta gör det möjligt för myndigheter, hamnpersonal och andra intresserade att snabbt och enkelt hitta information om din båt, vid behov.

Nautical ID är också ett bra sätt att skydda din båt mot stöld. Genom att ha all information samlad på ett ställe, kan du snabbt och enkelt rapportera det till myndigheter och försäkringsbolaget om din båt skulle bli stulen.

Tack igen för att du har valt Nautical ID, och vi hoppas att det kommer att göra din båtägarupplevelse säkrare och enklare. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på vår hemsida eller via e-post.

Steg 1 – Skanna din QR-kod
Scanna en av dina dekaler med hjälp av kameraappen i din telefon. Klicka på länken som framträder och följ instruktionerna för att skapa ditt konto. Har du problem med att scanna din qr-kod? Då kan det vara så att du har en äldre version av iOS eller android på din telefon. Ladda enkelt och kostnadsfritt ner qr-kod scanner ifrån appstore/google play.

Steg 2 – Redigera din infosida
Fyll i den informationen som du vill dela på din infosida. Genom att bocka i rutorna väjer du vilka fält som blir synliga för andra. Du kan här välja att vara anonym men ändå kontaktbar med vår SMS-tjänst.

Steg 3 – Placering
OBS! Innan applicering se till att ytan är torr och väl rengjord från smuts där dekalen placeras. Vi rekommenderar att du placerar en dekal i fören och en i aktern på styrbord och babord sida av båten för bästa åtkomlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *